CATALOG.BG > ЕЛЕКС ГРУП ХОЛДИНГ
бул. Република 1
Варна,
България
27.8798865
43.2131903
UserLikes
Име: ЕЛЕКС ГРУП ХОЛДИНГ
Адрес: Варна, бул. Република 1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.elecs-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Автоелектроника
Дейност:

Самоходна косачка; малък трактор; мотокари; дизелови двигатели с водно и въздушно охлаждане

Ключови думи: елекс груп холдинг, елекс, елекс, elecs group holding, elecs

Виж на картата


Сподели във Facebook


ЕЛЕКС ГРУП - ХОЛДИНГ ООД е създадена през 1991 година. Започва своята търговска дейност с продажба на маркиращи клещи, етикети, резервни части за кари и сервизна дейност.

Днес, Елекс Груп - Холдинг, чрез своите търговски дружества е достоен партньор на хиляди фирми в страната и чужбина. Осъществява търговия със съвременни стоки за маркиране, етикетиране, теглене, опаковане, дозиране и пълнене, резервни части и консумативи за тях; компл
ЕЛЕКС ГРУП ХОЛДИНГ
ексно обзавеждане на търговски и производствени фирми от хранително- вкусовата промишленост; продажби на двигатели с вътрешно горене, агрегати, селскостопанска и пътностроителна техника, части и комплектация за автомобили и кари.

Разполага със собствена производствена база за 8- цветен флексо печат на етикети и производство на термотрансферни ленти, както и със сервиз, който обслужва всички внасяни марки машини. Сервизът е оторизиран и обучен от външнотърговските ни
ЕЛЕКС ГРУП ХОЛДИНГ
партньори за работа в България.

Притежава сертификат за одобрение в съответствие със стандарта за система за управление на качеството ISO 9001:2000.

Във външнотърговски план ЕЛЕКС ГРУП - ХОЛДИНГ ООД, се ползва с доверието на водещи фирми от Чехия, Словакия, Италия, Германия, Белгия, Австрия, Япония, Дания, Великобритания и Турция. Има дъщерни дружества в Бърно /Чехия / и Белград /Сърбия/ и търговска мрежа в Румъния, Македония, Словакия, Черна гора и Молдова.
 
Открийте ни в Google+